Stof bedrukken Stof bedrukken Stof bedrukken Stof bedrukken Stof bedrukken

stof - bedrukken

Particulier / Professional

Zoekt U als particulier of bedrijf een leverancier voor uw stoffen?

Wilt U in uw collectie gebruik maken van een print?

Dan kunt U bij www.printunlimited.nl terecht.

 

 

 

 

Collectie

Bent U zoekende naar een design waarvan u volume wilt afnemen?

We hebben meer dan 1000 designs waar U uit kunt kiezen.

Deze kunnen we digitaal of met zeefdruk voor u produceren.

U kunt kiezen uit een ruime collectie katoen, zijde en polyester stoffen.

Dan moet U bij www.lamodaprints.nl zijn.

Over stofbedrukken.nl

Passion-Prints vindt dat niet alleen professionele designers de mogelijkheid moeten hebben om met eigen ontworpen stof de winkels vol te hangen, maar dat iedereen de kans moet krijgen om gepersonaliseerde gordijnen, zelfgemaakte kussens, het shirtje van uw dromen of de mooiste bikini van aankomende zomer te maken. Vandaar dat Passion-Prints is begonnen om consumenten de mogelijkheid te geven om eigen ontworpen stof te laten bedrukken.In combinatie met de Passion-Prints Design Studio kan iedereen een echte designer worden! In een handomdraai maakt u de mooiste ontwerpen die u dan gemakkelijk via onze webshop kunt bestellen.Door de printtechniek die gebruikt wordt kunnen alle geprinte stoffen gewoon gewassen worden volgens het wasvoorschrift.

Print Unlimited B.V. is een jong bedrijf dat sterk groeit. We produceren op klantorder exclusieve design prints voor de internationale mode- en interieur markt. We staan bekend om het leveren van korte tot middellange metrages met klant specifieke en daarom unieke hoogwaardige prints. Ook het integreren van prints in mode design wordt ondersteund. Print unlimited produceert bedrukte stoffen voor de mode en entertainment industrie, onder andere stoffen voor sport- en strandkleding. Wij maken prints van een hoge kwaliteit in de hoeveelheid dat u nodig heeft op het stof van uw keuze.

Vanaf maart 2012 doen wij ook aan zeefdruk/vlakdruk onder de naam La Moda. De vlakdrukmachines bieden de mogelijkheid om ook afgepaste/ op patroon gelegde shirts, blouses of sjaals in bijna elke gewenste rapportgrootte te drukken op polyester, katoen, synthetische stoffen, wol of zijde.
Naast een up to date machinepark in de drukkerij beschikken wij, sinds een paar jaar, ook over een complete, zeer moderne, was- en finishafdeling waardoor wij niet alleen de stof bedrukken maar ook in eigen huis kunnen wassen en nabehandelen; waardoor wij onze klant een totaal pakket, van witte, onbedrukte stof, tot compleet gefinisht eindproduct kunnen leveren. Door de aangeboden druktechnieken krijgt u de vrijheid om de meest optimale prijs-kwaliteit keuze te maken. In de nabije toekomst zal Print Unlimited door middel van zeefdruktechniek printeffecten kunnen realiseren die middels digitaal druk niet mogelijk zijn.

Voor u betekent het dat u voor zowel zeefdruk als digitale druk bij ons aan het goede adres bent. Onze stoffencollectie is erg uitgebreid en divers en daarom is de kans groot dat we u een stof kunnen aanbieden die perfect aansluit aan uw wensen.